Heineken Experience kortingen en aanbiedingen

Veiling Heineken Experience

Betaal niet teveel voor de Heineken Experience en bied nu mee via de veiling. Grote kans dat je met flinke korting naar de Heineken Experience gaat. Nu in de veiling:

Bestel tickets Heineken experience online

Via Ticketbar.nl bestel je snel en makkelijk je tickets voor de Heineken Experience online. Je ontvangt de tickets meteen in je mailbox en kunt dus vandaag nog, zonder wachten in de rij, naar de Heineken Experience in Amsterdam.

Combiticket Heineken Experience met rondvaart Amsterdam

Combineer nu de Heineken Experience met een mooie rondvaart door de grachten van 1 uur. Boek je combiticket via Ticketbar.nl en ontvang je ticket meteen in je mailbox. Bestellen gaat snel, makkelijk en veilig en bovendien ontloop je de wachtrij en kun je meteen doorlopen.

Heineken Experience

De Heineken Experience is gevestigd aan de Stadhouderskade in de voormalige Heineken Brouwerij in Amsterdam (gebouwd in 1867). Het is een museum over Heineken (het biermerk en de brouwerij). Een bezoek aan de Heineken is een leuke en gezellige interactieve ervaring. Je neemt een kijkje in de geschiedenis van Heineken de bierbrouwer en leert van alles over het bierbrouwproces. In het bijbehorende museumcafe krijg je tot slot nog 2 consumpties.

Entree Heineken Experience

Kinderen 0-11 jaar: GRATIS
Kinderen 12-17 jaar: € 12,50
Volwassenen: € 16 

Adres Heineken Experience

Heineken Experience
Stadhouderskade 78
1072 AE Amsterdam 

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit