Hermitage Amsterdam kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Hermitage Amsterdam

Er zijn momenteel geen aanbiedingen en kortingen bij ons bekend voor Hermitage Amsterdam. Zodra er weer aanbiedingen en/of kortingen zijn voor Hermitage Amsterdam kun je deze op KortingDagjeUit.nl terugvinden.

Aanbieding Hermitage Amsterdam

Wil je met korting naar Hermitage Amsterdam? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Hermitage Amsterdam te vinden.

Online tickets Hermitage Amsterdam bestellen

Je kunt nu via Ticketbar.nl online snel en makkelijk tickets bestellen voor de Hermitage in Amsterdam.

De Hermitage in Amsterdam – museum met internationale allure

In de Hermitage, midden in Amsterdam, vind je steeds wisselende tentoonstellingen. Het museum heeft geen eigen collectie, maar is een dependance van de grote Hermitage in St. Petersburg. Dat museum bezit een rijke collectie kunst en geschiedenis, en daar worden de bijzondere tentoonstellingen voor Nederland uit samengesteld.

Volg een rondleiding door de tentoonstelling, of neem een gratis audiotour mee. Voor kinderen is er een speurtocht verkrijgbaar. Neem ook een kijkje in de oude keuken en de regentessenkamer uit de tijd dat de Hermitage nog een verzorgingstehuis voor oude vrouwen was. Wil je nog meer genieten van alle historische voorwerpen? Kijk dan eens naar de teken- en schildercursussen die de Hermitage organiseert. Of één van de andere activiteiten bij een tentoonstelling, zoals een concert of een lezing.

Overigens is het sfeervolle historische gebouw al genoeg reden om eens langs te gaan. De mooie binnentuin met terras is een fijne rustplek in de hectische stad. In het stijlvolle café-restaurant Neva is het fijn lunchen. En de museumshop biedt een prachtige selectie van boeken en souvenirs aan.

Parkeren Hermitage Amsterdam

Neem eens de museumboot naar de Hermitage. Je kunt ook parkeren in parkeergarage Markenhoven met 25% korting (vraag ernaar bij de kassa). Omdat toeristen de Hermitage ook heel graag bezoeken, kan de wachttijd bij de kassa wel eens oplopen. Koop je kaartje online, dan kun je de rij overslaan.

Toegangsprijs Hermitage Amsterdam

De toegangsprijs wisselt met elke tentoonstelling. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang.
Ook met de stadspas en I Amsterdam Card gratis toegang. Met de museumkaart is de toegang in principe gratis, maar kan voor bijzondere tentoonstellingen een toeslag gelden. Je krijgt korting met een CJP-pas.

Adres Hermitage Amsterdam

Hermitage Amsterdam
Amstel 51
Amsterdam


 

Korting Dagje Uit