Klederdrachtmuseum kortingen en aanbiedingen

Kostuumfotografie bij het Klederdrachtmuseum

Via Groupon kun je nu vouchers kopen voor 1, 2 of 4 personen voor een kostuumfotografie-sessie bij het Klederdrachtmuseum. Superleuk om te doen en je houdt er een leuke herinnering aan over. Kosten zijn:

  • Kostuumfotografie sessie 1 persoon: € 9,50
  • Kostuumfotografie sessie 2 personen: € 18,50
  • Kostuumfotografie sessie 4 personen: € 36,50

Klederdrachtmuseum

Nederland heeft een uitgebreide historie, wat je onder meer terugziet in de klederdracht die zich door de jaren heen steeds verder heeft ontwikkeld. Het Klederdrachtmuseum is de ideale plek om de herinneringen aan de klederdracht van vroeger nog eens op te halen. Ook wanneer je jonger bent is een bezoek aan het Klederdrachtmuseum absoluut de moeite waard.

Historie van de klederdracht

Het Klederdrachtmuseum beschikt over een ruime collectie van klederdracht uit de lange historie die de kleding heeft. Veel van de klederdracht in het museum is met de hand gemaakt en belicht het vakmanschap, de artisticiteit en de passie waarmee de kleding vroeger gemaakt werd. In het museum vind je zeven kamers, die geschilderd zijn in de kenmerkende kleuren en motieven voor een bepaalde regio.

Kostuumfotografie voor bezoekers

Heb je altijd al eens in traditionele klederdracht op de foto willen gaan? Dit kan door de kostuumfotografie die het Klederdrachtmuseum aanbiedt. Ook voor een complete familie, een sportclub of een groepje vriendinnen kan het leuk zijn om een foto in kostuum te laten maken in het Klederdrachtmuseum. Voor het maken van een foto in kostuum dien je vooraf een reservering te plaatsen.

Klederdrachtmuseum: prachtig pand

Buiten de prachtige klederdracht in dit museum kun je ook eens kijken naar het pand waarin het Klederdrachtmuseum gevestigd is. Het gaat om een 17e eeuws grachtenpand aan de Herengracht in Amsterdam. De oorspronkelijke halsgevels uit het begin de 18e eeuw zijn bewaard gebleven en zijn absoluut de moeite waard om te bekijken als je het Klederdrachtmuseum bezoekt.

Entreeprijzen Klederdrachtmuseum

Gratis voor kinderen van 0 t/m 4 jaar
5,00 euro voor kinderen van 5 t/m 15 jaar
8,00 euro voor volwassenen

Adres Klederdrachtmuseum

Klederdrachtmuseum
Herengracht 427
1017 BR Amsterdam

  Groupon Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit