Linnaeushof kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Linnaeushof

Wil je genieten in Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof? Dit kan nu erg voordelig! Je vindt hier namelijk alles over korting en aanbiedingen, zodat je samen met het hele gezin voor een lage prijs kunt genieten van een heerlijk dagje uit. 

Aanbieding Linnaeushof

Wil je met korting naar Linnaeushof? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Linnaeushof te vinden.

40-70% korting Linnaeushof

Je kunt momenteel helaas niet meer meebieden op de veiling. We houden je op de hoogte als je weer kunt meebieden op de veiling voor een dagje Linnaeushof.

€ 1 korting op een dagkaart Linnaeushof

Via Dagtickets.nl krijg je € 1 korting op een dagkaart voor het Linnaeushof.  

Linnaeushof

Een dagje genieten in Europa’s grootste speeltuin, wie wil dat nu niet? Er zijn hier meer dan 350 speeltoestellen waar de kinderen van kunnen genieten, er zijn ook kabelbanen, trampolines en luchtkussens. Je kunt genieten van de waterfietsen, hobbelfietsen en de minigolfbanen. Er is ook een elf meter hoog piratennet en het pioniersdorp, een groot feest voor de kinderen om hier te mogen spelen. Klein en groot, alle kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken. Er is een overzichtelijke peuter- en kleuterspeeltuin waar je als ouder je kinderen goed in de gaten kunt houden. Voor de allerkleinsten is er dreumesland. Daar kunnen de kinderen spelen op mini speeltoestellen.

Entree Linnaeushof

Normaal tarief vanaf 2 jaar: 12 euro
65+ tarief 9,50 euro
Rolstoelgebruiker 6,00 euro

Parkeren bij Linnaeushof: 5,50 euro

  Dagtickets.nl Check je Voordeel
  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit