Rembrandthuis kortingen en aanbiedingen

40-70% korting Rembrandthuis

Je kunt nu meebieden op tickets voor het Rembrandthuis. Grote kans dat jij straks met flinke korting naar dit leuke museum gaat. Nu in de veiling:

Rembrandthuis

Het Rembrandthuis wordt ook wel Museum het Rembrandthuis genoemd en betreft een bijzondere woning in de Jodenbreestraat in Amsterdam. Het is niet zomaar een woning, maar het huis waar vroeger kunstschilder Rembrandt van Rijn gewoond heeft en waar je vandaag de dag meer te weten kan komen over zijn leven.

Kijkje in het leven van een wereldberoemd kunstschilder

Van 1639 tot 1658 werd het huis aan de Jodenbreestraat in het centrum van Amsterdam bewoond door Rembrandt van Rijn. Om je kennis te laten maken met het leven dat de kunstschilder hier had, is er een reconstructie gemaakt van de inrichting van de woning. Dit betekent dat je een kijkje kunt nemen in de woonkamer van Rembrandt van Rijn, maar ook zelfs kunt zien in welke kamer de kunstschilder sliep en hoe deze kamer er vroeger precies uit zag.

Bijzondere werken van een bijzonder kunstschilder

Uiteraard kun je in het Rembrandthuis niet alleen zien hoe Rembrandt van Rijn vroeger geleefd heeft, maar kun je er ook enkele bekende werken van hem zien. Deze werken zijn opgehangen in zijn woonhuis, maar worden ook in het gebouw naast het Rembrandthuis gepresenteerd. In het gebouw naast het museum, dat in de jaren 90 aan het Rembrandthuis gebouwd werd, vind je onder andere tekeningen en ertsen van de kunstschilder.

Workshop volgen in het Rembrandthuis

Voor echte creatievelingen organiseert het Rembrandthuis regelmatig workshops. Je kunt je inschrijven voor de workshops in het museum via de website van het Rembrandthuis, waar je ook precies kunt zien welke workshops er nog op de planning staan.

Entreeprijzen Rembrandthuis

Volwassenen: 13 euro
Kinderen tot en met 5 jaar: gratis
Kinderen van 6 tot en met 17 jaar: 4 euro
CJP en Stadspas: 10 euro
Studenten en ISIC: 10 euro
I Amsterdam City Card: gratis
Museumkaart: gratis
Vrienden van het Rembrandthuis: gratis
Leden Vereniging Rembrandt: gratis

Adres Rembrandthuis

Rembrandthuis
Jodenbreestraat 4
1011 NK in Amsterdam

  Ticketveiling Check je Voordeel
  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit