Rondvaart Amsterdam kortingen en aanbiedingen

Korting rondvaart Amsterdam

Amsterdam verkennen met een rondvaart door de grachten is superleuk. Ben jij op zoek naar korting voor een rondvaart in Amsterdam? Dan ben je bij KortingDagjeUit.nl aan het goede adres. Wij hebben een overzicht van alle aanbiedingen en kortingen voor rondvaarten en boottochten in Amsterdam.

Hoge korting Amsterdam cruise

Via Groupon zijn er momenteel enkele mooie aanbiedingen voor hoge korting op een rondvaart in Amsterdam. 

40-70% korting Rondvaart Amsterdam

Via de veiling kun je vaak een hoge korting scoren voor een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Bied nu mee op een van onderstaande veilingen en maak met flinke korting een rondvaart door Amsterdam. 

Let op: bij het winnen van de veiling betaal je nog € 5 administratiekosten.

Korting op Canal Cruisese Amsteram

Via Ticketmaster.nl krijg je korting op diverse rondvaarten van Canal Cruises, zoals: de Candle Light Cruise, de Dinner Cruise, de Pizza Cruise, de Hop On-Hop off Cruise, de Evening Cruise en nog veel meer. 

Tickets Rondvaart Amsterdam

Via Dagtickets.nl bestel je nu makkelijk en snel je tickets voor een rondvaart in Amsterdam. Tickets voor volwassenen kosten € 16 p.p. en voor kinderen vanaf 12 jaar € 10 p.p. Het voordel van bestellen via Dagtickets is dat je de tickets meteen via de mail binnenkrijgt en ze meteen kunt uitprinten. Bovendien betaal je geen reserverings- en/of servicekosten bij Dagtickets.nl.

Combi tickets Rondvaart Amsterdam 

Via Ticketbar.nl bestel je nu snel, goedkoop en makkelijk combitickets voor een rondvaart in Amsterdam. Combitickets betekent dat je een rondvaart in Amsterdam combineert met een ander uitstapje, zoals Artis, het Van Gogh Museum, Keukenhof, Stedelijk Museum of het Rijksmuseum. 

50% korting Rondvaart Amsterdam

Via de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij krijg je maar liefst 50% korting op een rondvaart door de Amsterdamse grachten met rederij Lovers en See Amsterdam. Ben je geen lid van de Postcode Loterij dan kun je je aanmelden. Jij ontvangt dan ook een Voordeelagenda boordevol kortingen en aanbiedingen voor dagjes uit in Nederland. Per lot betaal je € 12,75 per maand. Je steunt hiermee goede doelen en maakt kans op grote prijzen.

Rondvaart Amsterdam

Een superleuk manier om Amsterdam te verkennen is door een rondvaart te maken over de Amsterdamse grachten. Je vaart langs veel bekende bezienswaardigheden en ondertussen krijg je informatie over Amsterdam, hetzij door een oortje of door een gids. Er zijn verschillende soorten rondvaarten oftewel boottochten of mini-cruises door Amsterdam. Zo zijn er Pizza Cruises, Candle Light Cruises, Dinner Cruises, Evening Cruises, Hop on-Hop off cruises, Cocktail Cruises, Cheese Wine cruises, Open Boat cruises of Harbour cruises. Deze rondvaarten worden georganiseerd door de bekendste rederijen van Amsterdam: Lovers, Canal cruises en See Amsterdam. Kortom: keuze genoeg en voor ieder wat wils! De meeste rondvaarten vertrekken dagelijks elk half uur, dus je kunt kiezen welke tijd je het beste schikt.

Rondvaart Amsterdam met kinderen

Een rondvaart is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Kinderen hebben vaak niet de puf en de zin om de hele dag door de stad te slenteren. Een rondvaart is dan een leuke afwisseling en er is veel te zien waardoor het niet saai wordt. En op het moment dat de kids het gehad hebben, is de rondvaart alweer voorbij. De meeste rondvaarten duren namelijk 1 of maximaal 1,5 uur. Dat is ideaal! 

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit