Scheepvaartmuseum kortingen en aanbiedingen

20% KORTING entree Scheepvaartmuseum

Via AD Webwinkel krijg je tijdelijk 20% KORTING op de entree van het Scheepvaartmuseum. Je betaalt slechts € 12,80 p.p. Hier komen nog € 1,50 transactiekosten per bestelling bij trouwens. Tickets zijn geldig t/m 8 december 2018

Scheepvaartmuseum

Mensen die interesse hebben in alles wat met schepen te maken heeft, wordt aangeraden eens een bezoek te brengen aan het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Het Scheepvaartmuseum wordt ook wel het Nederlands Scheepvaartmuseum genoemd en betreft een museum dat helemaal in het teken staat van de scheepvaart. Je vindt het museum in het gebouw van het voormalige ’s Lands Zeemagazijn in onze hoofdstad.

De een na grootste maritieme collectie van de wereld

Er zijn vele musea over scheepvaart, ook in ons eigen land. Wat het Scheepvaartmuseum in Amsterdam onderscheidt van de andere musea over scheepvaart, is het feit dat het Scheepvaartmuseum de op een na grootste maritieme collectie van de wereld heeft. Bezoek je dit museum om meer te weten te komen over de Nederlandse scheepvaart, dan kun je hier gemakkelijk uren doorbrengen.

Museum over de maritieme geschiedenis van Nederland

Het Scheepvaartmuseum is gespecialiseerd in de maritieme geschiedenis van ons land. Dit betekent dat het museum voornamelijk focust op de boten van vroeger, wat enkele bijzondere collecties oplevert. Natuurlijk gaat het ook over de scheepvaart nu, maar het grootste deel van de collectie van het museum is een historische collectie op het gebied van scheepvaart. Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van de Nederlandse scheepvaart, dan is het museum zeker een must om te bezoeken.

Bewonder een oud VOC-schip

Op het terrein van het Scheepvaartmuseum liggen enkele bijzondere schepen in het water, waaronder een oud VOC-schip. Je kunt dit schip niet alleen van een afstandje bekijken, maar je mag ook echt aan boord komen. Niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook zeker voor de kids.

Entreeprijzen Scheepvaartmuseum

Kinderen van 0 tot en met 4 jaar: gratis
Kinderen van 5 tot en met 17 jaar: 7,50 euro
Volwassenen vanaf 18 jaar: 15 euro
Studenten, CJP Cultuurkaart: 7,50 euro
Leden VNHSM en Vriendenvloot: gratis
Museumkaart: gratis
Stadspas: gratis
BinkGiro Loterij VIP-kaart: gratis

Adres Scheepvaartmuseum

Scheepvaartmuseum
Kattenburgerplein 1
1018 KK in Amsterdam

  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit