Schiphol behind the scenes kortingen en aanbiedingen

Veiling Schiphol behind the scenes

Via de veiling kun je vaak hoge korting scoren voor een dagje Schiphol behind the scenes. Ni in de veiling:

25% kortingsbon Schiphol behind the scenes 

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij zit een kortingsbon waarmee je 25% korting krijgt op een tour Schiphol behind the scenes voor maximaal 4 personen. Ben je nog geen lid van de Posrcode Loterij, maar wil je dit wel worden. Schrijf je in en koop een lot voor maar € 12,75 per maand. Hiermee maak je kans op mooie (geld)prijzen, steun je goede doelen en ontvang jij de Voordeelagenda boordevol met kortingen en aanbiedingen voor dagjes weg in Nederland.

Bestel tickets Schiphol behind the scenes online

Via Dagtickets.nl bestel je nu makkelijk en snel je tickets voor Schiphol behind the scenes. Je betaalt geen reserveringskosten en geen servicekosten!

Cadeaubon Schiphol behind the scenes

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor iemand? Wat dacht je van een dagje Schiphol behind the scenes. Koop nu de Happy Day Bongo bon en maak iemand blij met een dagje Schiphol behind the scenes. De Happy Day Bongo kost slechts € 24,90 en geeft recht op een Schiphol behind the scenes-tour voor 2 personen. Voordeel van de Happy Day cadeaubon is dat deze ook voor andere dagjes uitnaar keuze besteedbaar is.

Schiphol behind the scenes

Schiphol is eigenlijk een stad op zich. Het is een erg leuke ervaring om eens te ontdekken wat er op Schiphol allemaal gebeurt achter de schermen. Je leert dan precies hoe het op de luchthaven Schiphol in zijn werking gaat. De Schiphol behind the scenes tour brengt je op plekken waar je normaal gesproken nite zou kunnen komen. Je rijdt langs de verschillende plekken, aangevuld met videomateriaal en foto's op schermen die in de bus getoond worden. De Schiphol behind the scenes tour duurt 1 uur.

Entreeprijzen Schiphol behind the scenes 

Kinderen t/m 3 jaar: GRATIS
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 7,75
Volwassenen: € 15,50
Parkeerkaart (alleen in combinatie met de tour): € 10 

Adres Schiphol behind the scenes

Schiphol behind the scenes
Vertrekpassage 1-259
1118 AP Schiphol 


 

Korting Dagje Uit