Science Center NEMO kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Science Center NEMO

Er zijn momenteel geen aanbiedingen en kortingen bij ons bekend voor Science Center NEMO. Zodra er weer aanbiedingen en/of kortingen zijn voor Science Center NEMO kun je deze op KortingDagjeUit.nl terugvinden.

Science Center NEMO

Science Center NEMO is een populair technologiemuseum in Amsterdam. Het museum wordt veel bezocht door gezinnen met (jonge) kinderen en dit is niet voor niets, want het museum is een waar technologieparadijs voor de kinderen. Spelenderwijs maken zij kennis met alle facetten van techniek, voornamelijk door zelf experimenten uit te voeren.

Bijzondere experimenten met alledaagse spulletjes

Kom je Science Center NEMO binnen, dan krijg je meteen een labjas aan en een echte wetenschappersbril op je hoofd. Deze labjas en bril heb je wel nodig in het museum, want in NEMO mag je tientallen soorten proefjes doen. Het gaat voornamelijk om eenvoudige experimenten met alledaagse spulletjes, zoals verschillende soorten voedingsmiddelen en keukengerei. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je lijm kunt maken van aardappelen, maar kom je er ook achter wat er precies gebeurt als een vloeistof kookt.

Echt museum voor kinderen

Natuurlijk is het Science Center NEMO ook interessant voor volwassenen, maar het museum draait voornamelijk om de jonge bezoekers. Het hele museum is vormgegeven en ingericht voor kinderen, maar ouders kunnen er zeker ook nog het een en ander leren. Wat het leukst is aan Science Center NEMO, is dat je samen experimenten kunt doen. Als ouder kun je jouw kind ondersteunen bij het uitvoeren van de experimenten en zo heeft je kind de dag van je leven, maar leer je zelf ook een hoop.

Voor kinderen van alle leeftijden

Het Science Center NEMO is geschikt voor alle kinderen vanaf vier jaar. Jongere kinderen zijn ook welkom in het museum, maar kunnen over het algemeen niet actief deelnemen aan de experimenten en proefjes in het museum.

Entreeprijzen Science Center NEMO

Toegangsprijs vanaf 4 jaar: 15 euro.
Toegangsprijs tot en met 3 jaar: gratis.
CJP pas of Studentenkaart: 7,50 euro.
Stadspas: gratis.
I Amsterdam City Card: gratis.
Museumkaart: gratis.
Begeleider mindervalide of begeleider Autipas: gratis.

Adres Science Center NEMO

Science Center NEMO
Oosterdok 2
1011 VX in Amsterdam


 

Korting Dagje Uit