Snowplanet kortingen en aanbiedingen

Aanbiedingen en korting Snowplanet

Er zijn momenteel bij ons helaas geen aanbiedingen of kortingen bekend voor SNowplanet. Houd onze site in de gaten en zodra er weer aanbiedingen zijn dan kun je die op deze site terugvinden.

SnowPlanet

SnowPlanet is een grote indoor skihal die in de buurt van Amsterdam ligt, tussen Armsterdam en Haarlem in. Ben je een groot liefhebber van wintersport en kun je niet wachten om te skiën en snowboarden tot het winter wordt? Dan kun je bij SnowPlanet terecht.

Recreatief wintersporten of een les volgen

In SnowPlanet heb je alle ruimte om recreatief te skiën of snowboarden, maar je kunt er ook lessen volgen. Heb je nog nooit op ski’s gestaan of ga je voor het eerst snowboarden, dan volg je een les van een ervaren wintersporter. Je begint met een simpele les, maar je kunt uiteindelijk ook steeds moeilijkere lessen gaan volgen. Ook zeker een aanrader als je een wintersportvakantie op de planning hebt staan en nog even in eigen land wil oefenen voor je de piste in het buitenland betreedt.

Piste voor gevorderden en een piste voor beginners

SnowPlanet is een aanrader voor iedereen die van wintersport houdt. Het maakt niet uit of je goed kunt skiën of snowboarden of nog even moet oefenen, want SnowPlanet heeft twee pistes. De eerste piste is wat steiler en meer geschikt voor gevorderden, terwijl de andere piste wat milder is en speciaal voor beginners aan de skihal toegevoegd is.

Hapje eten of een drankje drinken

In de indoor skihal vind je niet alleen twee pistes, maar ook restaurants en bars. Zo kun je voor, tijdens of na het wintersporten ook lekker een hapje eten of een drankje drinken, net zoals je op de piste in het buitenland doet als je op wintersportvakantie bent.

Entreeprijzen SnowPlanet

1 uur: volwassenen 19,95 euro en kinderen tot en met 12 jaar 17,95 euro
2 uur: volwassenen 29,95 euro en kinderen tot en met 12 jaar 27,95 euro
4 uur: volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar 34,95 euro
8 uur: volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar 39,95 euro
Kinderen tot de leeftijd van 3 jaar: gratis

Adres SnowPlanet

SnowPlanet
Heuvelweg 6-8
1981 LV in Velsen-Zuid


 

Korting Dagje Uit