Tropenmuseum kortingen en aanbiedingen

Aanbiedingen en korting Tropenmuseum

Er zijn momenteel bij ons helaas geen aanbiedingen of kortingen bekend voor het Tropenmuseum. Houd onze site in de gaten en zodra er weer aanbiedingen zijn dan kun je die op deze site terugvinden.

Tropenmuseum

Oorspronkelijk werd het Tropenmuseum in Amsterdam opgericht als Koloniaal Museum in 1864. In het museum vind je een grote verzameling met etnografische artefacten uit tropische en subtropische gebieden. De beschikbare kunst komt voornamelijk uit de voormalige Nederlandse overzeese gebiedsdelen. Dit verklaart waarom het museum in eerste instantie Koloniaal Museum werd genoemd.

Tropenmuseum: Uitgebreide collectie met kunst

In het Tropenmuseum vind je uiteenlopende kunstobjecten. Denk bijvoorbeeld aan moderne kunst, geluidsfragmenten van vroeger, oude videobeelden, etc. In het museum worden de collecties van het voormalige Koloniaal Museum en Ethnographics Museum Artis samengevoegd tot een unieke collectie, waar je uren naar kunt kijken.

Activiteiten Tropenmuseum voor jong en oud

Maak op een unieke manier kennis met de tropische en subtropische gebieden door deel te nemen aan een van de vele activiteiten die in het museum georganiseerd worden. Deze activiteiten worden voor jong en oud georganiseerd, zodat je hier met het hele gezin terechtkunt. Dit maakt een dagje aan het Tropenmuseum nog leuker.

Tentoonstellingen Tropenmuseum

Door het jaar heen worden verschillende collecties afgewisseld. Dit maakt het voor bezoekers leuker om nog eens naar het Tropenmuseum terug te keren. Je hebt immers nooit alles gezien, als de collectie voortdurend veranderd wordt. Op de website van het Tropenmuseum vind je meer informatie over de collecties die momenteel te bewonderen zijn.

Entreeprijzen Tropenmuseum

Gratis voor leden van de vereniging Rembrandt
Gratis voor bezoekers met een ICOM-kaart
Gratis voor bezoekers met een I Amsterdam City Card
Gratis voor bezoekers met een BankGiro Loterij VIP-kaart
Gratis voor bezoekers met een Museumkaart
Gratis voor Vrienden van Museum Volkenkunde
Gratis voor Vrienden van het Tropenmuseum
Gratis voor Vrienden van het Afrika Museum
Gratis voor kinderen t/m 3 jaar
14,00 euro voor een CJP volwassene
7,00 euro voor een CJP kind
8,00 euro voor kinderen van 4 t/m 18 jaar en studneten
15,00 euro voor volwassenen

Adres Tropenmuseum

Tropenmuseum
Linnaeusstraat 2
1092 CK Amsterdam


 

Korting Dagje Uit