Zuiderzeemuseum kortingen en aanbiedingen

41% korting ticket Zuiderzeemuseum

Via Tripper nu 41% korting op een ticket voor het Zuiderzeemuseum. Je betaalt slechts € 10 per ticket. Tickets zijn geldig van 30 maart t/m 27 oktober 2019. 

Veiling Zuiderzeemuseum

Momenteel kun je weer meebieden op toegang tot het Zuiderzeemuseum. Grote kans dat jij stras met korting dit leuke museum gaat bezoeken. Nu in de veiling:

Kinderfeestje Zuiderzeemuseum

Wil je een origineel kinderfeestje organiseren? Ga dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Het Zuiderzeemuseum heeft kant en klare arrangementen. De kosten zijn dan zo'n € 14 per kind. Wil je liever goedkoper een kinderfeestje geven bij het Zuiderzeemuseum? Dat kan. Bied dan mee op bovenstaande veilingen. De kans is groot dat je de entreekaartjes met flinke korting koopt en dus goedkoper met je kinderfeestje naar het Zuiderzeemuseum kunt gaan. Veel plezier!

Zuiderzeemuseum in Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum ligt in het Noord-Hollandse Enkhuizen en is een cultuurhistorisch museum over de geschiedenis van de voormalige Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer en de Waddenzee heet. Het Zuiderzeemuseum bestaat uit een binnenmuseum met een schepenhal (met 13 echte schepen!) en diverse tentoonstellingen. Ook is er een buitenmuseum. Dit buitenmuseum bestaat uit een dorp, zoals dat vroeger was rond de Zuiderzee. Leuk om te weten: een aantal scenes van de Nederlandse speelfilm "De scheepsjongen van Bontekoe" en de Sinterklaasfilm "Bennie Stout" zijn opgenomen in het buitenmuseum.

Entreeprijs Zuiderzeemuseum

Volwassene: € 16
Kind 0 t/m 3 jaar: gratis
Kind 4 t/m 12 jaar: € 10
Gezinsprijs (2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar): € 40 
Parkeren: € 5 

Adres Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum
Wierdijk 12-22
1601 LA Enkhuizen 


 

Korting Dagje Uit