Attractiepark Slagharen kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Attractiepark Slagharen in Slagharen

Wil je een dagje uit naar Attractiepark Slagharen, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt op deze pagina alle actuele aanbiedingen, acties, kortingen en/of kortingsbonnen voor Attractiepark Slagharen in Slagharen, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje uit! Maar: check eerst de actuele prijzen van attractiepark Slagharen. Attractiepark Slagharen hanteert namelijk een dynamisch prijsbeleid. De entreeprijzen flucueren dus nogal. 

40-70% korting Attractiepark Slagharen

Via de veiling krijg je vaak flinke korting op een dagje Attractiepark Slagharen. Met een beetje geluk en op het juiste moment meebieden loopt je korting hoog op, soms tot wel 40-70%. Nu in de veiling:

Aanbieding Attractiepark Slagharen met overnachting

Er zijn een aantal aanbieders die mooie aanbiedingen hebben voor een dagje Attractiepark Slagharen met overnachting in de buurt. Kijk eens op Zoweg.nl en Voordeeluitjes.nl voor aanbiedingen met overnachting.

Attractiepark Slagharen met Nationale Postcode Loterij

Als je lid bent van de Nationale Postcode Loterijg dan heb je als het goed is ook een Voordeelagenda gekregen. In deze agenda zit een kortingsbon voor Attractiepark Slagharen. Ben je nog geen lid van de Postcode Loterij, maar wil je dit wel worden? Dat kan. Je maakt dan kans op mooie (geld)prijzen, steunt goede doelen en ontvangt die Voordeelagenda boordevol met voordeelbonnen voor dagjes uit in Nederland.

Attractiepark Slagharen

Attractie- en vakantiepark Slagharen is zowel een pretpark als een vakantiepark. Het attractiepark bestaat uit twee gedeelten die verbonden zijn door de Mainstreet. Hier vind je winkels en restaurants. In het pretpark zijn ongeveer 40 attracties te vinden verdeeld over 6 thema's, namelijk Indian, New Orleans, Wild West, Mexican, Yellowstone en Jules Adventureland.
Dan is er ook nog een vakantiepark. Dit is ideaal, omdat een dagje pretpark vaak te kort is voor kinderen. Als je kunt blijven overnachten ga je de volgende dag gewoon weer naar het pretpark. In vakantiepark Slagharen staan bungalows, wigwamtenten en stacaravan's. Ook kun je er camperen.
Handig om te weten: de drukste dagen van de week zijn: maandag en vrijdag.

Entreeprijs Slagharen

Attractiepark Slagharen heeft, zowel in het hoog- als in het laagseizoen, een dynamisch prijsbeleid. De prijzen per dag kunnen dus wisselen. De entreeprijzen van Slagharen varieren tussen 12,50 euro - 27,50 euro per persoon.

 

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit