De Scheg kortingen en aanbiedingen

32% korting De Scheg

Via Actievandedag nu 32% korting op een dagje toegang De Scheg incl. entree zwemparadijs, entree speelparadijs, 1x driftkarten, 1x friet met saua en snack, 1x wat te drinken,1x waterijsje en gratis parkeren. Je betaalt voor deze aanbieding maar € 16,40 p.p. Het ticket is geldig t/m 3 september 2017.

Kinderfeestje De Scheg

Bij De Scheg kun je een ideaal kinderfeestje organiseren. Voor ieder wat wils bij De Scheg. Je kunt naar het zwemparadijs of naar het Speelparadijs, net wat je kind wil. De Scheg heeft arrangementen voor kinderfesstjes die je zelf samen kunt stellen. Ideaal. Wil je wat goedkoper je kinderfeestje vieren? Kies dan een van bovenstaande aanbiedingen voor De Scheg. Misschien ben je dan wel goedkoper uit voor je kinderfeest.

De Scheg

In De Scheg kun je je de hele dag prima vermaken. De Scheg bestaat uit Zwemparadijs Blue Lagoon met diverse attracties incl. wildwaterbaan. Via een trap kom je bij het IJslands badhuis 4-Elements. In het IJslands badhuis kun je gebruik maken van een droge landsauna, een biosauna, een infrarood sauna, een stoombad, een belevginsgrot en een knuffelmuur. Het is een leuk dagje uit voor het hele gezin, zowel klein als groot zal zich hier prima vermaken!

Tevens is er in de Scheg een kunstijsbaan met regelmatig diverse evenementen en activiteiten. Daarnaast kun je in de Scheg squashen en zit er een sportschool in.

Entreeprijs Zwemparadijs De Scheg

Kinderen t/m 2 jaar: 1,85 euro
Kinderen 3 t/m 12 jaar en 65+: 5,95 euro
Vanaf 13 jaar: 7,40 euro

Entreeprijs Schaatsbaan De Scheg

Kinderen t/m 2 jaar: GRATIS
Kinderen 3 t/m 12 jaar en 65+: 5,20 euro
Vanaf 13 jaar: 6,50 euro


 

Korting Dagje Uit