Familiepretpark De Waarbeek kortingen en aanbiedingen

52% korting tickets De Waarbeek

Via Tripper krijg je nu tijdelijk 52% korting op een dagje De Waarbeek incl. lunch. Je betaalt maar € 6 p.p. Tickets zijn geldig t/m 30 juni 2019.

40-70% korting Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo

Je kunt momenteel meebieden voor een dagje plezier in Familiepretpark De Waarbeek via de veiling. Grote kans dat je straks veel goedkoper uit bent voor Familiepretpark de Waarbeek. Nu in de veiling:

Houd er rekening mee dat je nog € 5 administratiekosten betaalt bij het winnen van de veiling.

Korting Familiepretpark De Waarbeek

Via Dagtickets.nl krijg je nu korting op een dagkaart voor Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo. Voordeel van boeken via Dagtickets is dat je GEEN reserverings- en GEEN servicekosten betaalt.

€ 7,50 korting met de Extravoordeelkaart van de Kruidvat

Heb je een extra Voordeelkaart van De Kruidvat? Als je voldoende saldo gespaard hebt, kun je met € 7,50 korting naar Familiepretpark De Waarbeek. Ga daarvoor naar de site van de Kruidvat en wissel 250 punten in voor € 7,50 korting.

Familiepretpark De Waarbeek

Familiepretpark De Waarbeek is een pretpark dat in de buurt van de stad Hengelo ligt. Het pretpark richt zich vooral op families met kinderen tussen de twee en twaalf jaar oud: de meeste attracties op het terrein van De Waarbeek zijn geschikt voor de wat jongere kinderen. Meer weten over dit familiepretpark? Lees dan meer over De Waarbeek op deze pagina en bepaal aan de hand van de informatie in dit artikel of dit pretpark de moeite waard is om te bezoeken.

De attracties van familiepretpark De Waarbeek

Het terrein van familiepretpark De Waarbeek is 2,7 hectare groot. Op het terrein zijn vele soorten attracties te vinden, waarvan de meeste attracties gericht zijn op de jongere doelgroepen. De belangrijkste trekpleister van het park is de Rodelbaan: de oudste nog werkende stalen achtbaan ter wereld. Dit is natuurlijk niet de enige attractie van De Waarbeek, want op het terrein van dit grote familiepretpark vind je bijvoorbeeld ook een rupsbaan, een carrousel, mini botsauto’s en een spoortrein. Leuk om te weten: alle attracties van De Waarbeek draaien op groene energie en dit maakt het pretpark het eerste pretpark dat volledig op deze vorm van duurzame energie draait.

De Waarbeek is het ideale pretpark om te bezoeken als je een dagje uit wil organiseren met kleine kinderen. Het park heeft attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud, terwijl de meeste familieparken niet zo veel attracties hebben voor de allerjongste bezoekers. Bij familiepark De Waarbeek is dit dus zeker wel het geval, aangezien hier ook meer dan genoeg attracties zijn voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Pannenkoeken eten bij het Pannenkoekenhoes

Als je de hele dag in De Waarbeek rondloopt, krijg je vanzelf honger. Gelukkig ligt er bij het pretpark een pannenkoekenhuis, ook wel het Pannenkoekenhoes genoemd. Hier kunnen kinderen heerlijke pannenkoeken eten, maar worden ook lekkere gerechten voor volwassenen geserveerd. De ideale eetgelegenheid na een lange dag in een druk pretpark, waar de kids hun favoriete gerechten kunnen eten. Ook het Pannenkoekenhoes functioneert volledig op groene stroom, aangezien dit restaurant bij familiepretpark De Waarbeek hoort.

Entreeprijzen Familiepretpark De Waarbeek

  • Entreeticket aan de deur: 11,50 euro per persoon.
  • Entreeticket via het internet: 9,95 euro per persoon. 
  • Entreeticket kinderen tot twee jaar oud: gratis entree.
  • Abonnement De Waarbeek voor een jaar onbeperkt toegang tot het familiepark: 25 euro per persoon.

Adres Familiepretpark De Waarbeek

Familiepretpark De Waarbeek 
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo

  Ticketveiling Check je Voordeel
  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit