Taman Indonesia kortingen en aanbiedingen

Aanbieding Dierenpark Taman Indonesia

Kijk eens op de sites van ActievandedagGroupon of Tripper. Erg goede websites met vaak mooi dagdeals en vaak aanbiedingen voor een dagje Dierenpark Taman Indonesia. 

Hoge korting Dierenpark Taman Indonesia

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij zit een kortingsbon waarmee je met korting naar Dierenpark Taman Indonesia kunt gaan. Je betaalt met deze voordeelbon slechts € 5 p.p. voor maximaal 4 personen. Ben je nog geen lid van de Postcode Loterij? Je koopt al een lot voor € 12,75 per maand. Je steunt dan goede doelen, maakt kans op mooie (geld)prijzen en ontvangt die handige Voordeelagendan, waarmee je met veel korting verschillende uitstapjes in Nederland kunt gaan maken.

Taman Indonesia

Taman Indonesia is een Indonesisch dierenpark, waar je enkel dieren van Indonesische afkomst kunt bewonderen. Het is een kleinschalig dierenpark, maar je zal je zeker niet vervelen als je dit park bezoekt. Zo zijn er vele dieren te bewonderen in het park, waarvan je sommige dieren van erg dichtbij kunt zien.

De dieren van Taman Indonesia

Alle dieren die je in het kleinschalige dierenpark Taman Indonesia kunt bewonderen, zijn afkomstig uit Indonesië. In het park kun je prachtige tropische vogels bewonderen die in ruime volières leven, maar er leven ook enkele Indonesische zoogdieren in het park. Denk hierbij aan de actieve kleinklauwotters die altijd druk bezig zijn, maar ook aan de Loewak. De Loewak is een bijzonder dier dat speciale bonen uitpoept, die gebruikt worden om de duurste koffie van de wereld te maken. Hoog in de bomen zie je de Binturong zitten, die alle drukte van het park mooi van een afstandje bekijkt.

Naast vogels en zoogdieren, zijn er ook enkele ‘enge’ dieren te zien in Taman Indonesia. Denk hierbij aan de batikspin, maar ook aan verschillende soorten slangen. Misschien een beetje spannend voor sommige mensen, maar voor echte stoere kinderen zeker de moeite waard.

Een sfeervol park met een vleugje Indonesische cultuur

Taman Indonesia is geen groot dierenpark, maar het park is wel erg sfeervol ingericht. De volières van de vogels zijn ruim en erg mooi, de andere dieren leven ook in ruime en mooi ingerichte verblijven. Ook is het park zelf sfeervol ingericht, waarbij er veel rekening gehouden is met de traditionele cultuur van Indonesië. Loop je door het park, dan lijkt het soms net alsof je echt in Indonesië bent. Een dagje in Taman Indonesia laat je dan ook niet alleen kennis maken met verschillende Indonesische dieren, maar ook met de Indonesische cultuur in zijn algemeenheid.

Entreeprijzen Taman Indonesia

  • Entreeticket kinderen tot en met 2 jaar oud: gratis.
  • Entreeticket kinderen van 3 tot en met 12 jaar oud: 5 euro.
  • Entreeticket kinderen vanaf 13 jaar oud: 8,50 euro. 
  • Entreeticket volwassenen: 8,50 euro. 
  • Entreeticket 65-plussers: 7,50 euro.

Ga je met een groep van 15 personen of meer naar Taman Indonesia, dan krijg je 20 procent korting op iedere entreeticket.

Ook is het mogelijk om een seizoenskaart te kopen voor Taman Indonesia. Kinderen tot en met 12 jaar oud betalen 17,50 euro voor een seizoenskaart van het dierenpark en volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar betalen 25 euro voor een seizoenskaart voor Taman Indonesia.

Adres Taman Indonesia

Taman Indonesia
Kallenkote 53
8345 HE Kallenkote


 

Korting Dagje Uit