Dierenpark Amersfoort kortingen en aanbiedingen

25% KORTING entree Dierenpark Amersfoort

Via AD Webwinkel krijg je tijdelijk 25% KORTING op een entree voor Dierenpark Amersfoort. Je betaalt maar € 16,85 p.p. Hier komen nog € 1,50 transactiekosten per bestelling bij. Tickets zijn geldig t/m 6 januari 2019.

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is een groot en veelzijdig dierenpark in Amersfoort. In het dierenpark vind je verschillende soorten exotische dieren, die je stuk voor stuk van dichtbij kunt bekijken en soms zelfs kunt aanraken. Worden de dieren in het park gevoederd, dan kun je hier ook naar komen kijken en zo zie je met eigen ogen wat voor eten de dieren in het park krijgen en hoe ze dit eten oppeuzelen.

Nieuw: de Grote Wildernis

Sinds de zomer van 2016 is Dierenpark Amersfoort uitgebreid met een park dat de Grote Wildernis genoemd wordt. In dit echte woud ontdek je niet alleen de leefomgeving van wilde dieren, maar kom je met een beetje geluk ook echt in aanraking met verschillende soorten dieren. Spannend, maar ook erg leerzaam en leuk voor kinderen van alle leeftijden.

Dierenverzorgers ontmoeten

Iedere dag worden er diverse events georganiseerd in Dierenpark Amersfoort, waarbij je bijvoorbeeld dierenverzorgers kunt ontmoeten. Maak kennis met de dierenverzorgers van de maki’s, de olifanten of de otters en vraag hen van alles over hun werk. Extra leuk als je zelf dierenverzorger wil worden, aangezien je op deze manier veel meer te weten kunt komen over het werk van dierenverzorgers in een echte dierentuin.

Enge spinnen en vieze kakkerlakken vasthouden

Voor kinderen met lef organiseert Dierenpark Amersfoort iedere woensdag, zaterdag en zondag een evenement met de naam ‘Koele Knuffels’. Tijdens Koele Knuffels krijg je de mogelijkheid om verschillende soorten dieren over je handen te laten lopen, zoals grote spinnen of flinke kakkerlakken. Niet voor iedereen weggelegd, maar zeker leuk om te doen als je niet bang bent van een spinnetje en insecten niet vies of eng vindt.

Entreeprijzen Dierenpark Amersfoort

Kinderen tot 2 jaar: gratis
Kinderen van 3 tot 12 jaar: 18 euro
Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: 21 euro
65-plussers: 19 euro

Adres Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC in Amersfoort


 

Korting Dagje Uit