Spoorwegmuseum kortingen en aanbiedingen

29% korting kaartjes Spoorwegmuseum

Via Tripper bestel je nu snel en makkelijk kaartjes voor het Spoorwegmuseum met 29% korting. Je betaalt nu nog maar € 12,50 p.p. Tickets zijn geldig t/m 30 juni 2019.

40-70% korting Spoorwegmuseum

Momenteel kun je, via Ticketveiling, meebieden op tickets voor het Spoorwegmuseum. Met een beetje geluk loopt je korting flink op. Succes!

Aanbieding Spoorwegmuseum

Kijk eens op de sites van Actievandedag of Groupon. Erg goede websites met vaak mooi dagdeals en vaak aanbiedingen voor een bezoek aan het Spoorwegmuseum. 

20% korting Spoorwegmuseum met Nationale Postcode Loterij

Ben je lid van de Postcode Loterij? Ja, kijk dan eens in de Voordeelagenda die je hebt toegestuurd gekregen. Hierin zit een kortingsbon voor 20% korting op het Spoorwegmuseum voor maximaal 4 personen. Ben je nog geen lid van de Postcode Loterij, mar wil je dit wel worden? Schrijf je dan in voor € 12,75 per maand per lot speel je al mee met de Nationale Postcode Loterij en maak je kans op fantastische (geld)prijzen. Bovendien steun je ook nog eens goede doelen en ontvang je die leuke Voordeelagenda boordevol met kortingsbonnen voor dagjes uit in Nederland met korting!

Spoorwegmuseum

Een dagje Spoorwegmuseum is een superleuke belevenis voor het hele gezin. Je kunt hier niet alleen allerlei treinen zien, maar er is van alles te doen en te beleven. In de verschillende werelden van het Spoorwegmuseum word je meegenomen door 175 jaar spoorwegen in Nederland. Zo ga je in 'De Grote Ontdekking' terug in de tijd en beland je in een oude kolenmijn.

Het museum heeft ook een theater waarin je wordt meegenomen naar een wereld van dromen en sprookjesachtige bestemmingen. Bij de 'Stalen Monsters' maak je een spannende rit langs levensgrote locomotieven en in 'De Werkplaats' kun je oude rijtuigen en loco's bewonderen. Buiten kunnen de kinderen lekker ravotten in de speeltuin en meerijden in het kindertreintje. 

Entreeprijs Spoorwegmuseum

Kinderen t/m 3 jaar: GRATIS
Vanaf 4 jaar: 16 euro

Parkeren: 5,50 euro 

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit