Spoorwegmuseum kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Spoorwegmuseum

Wil je een bezoek brengen aan het Spoorwegmuseum, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje Spoorwegmuseum gratis acties, kortingscodes Spoorwegmuseum, kortingen en/of kortingsbonnen voor Spoorwegmuseum, zodat je goedkoop naar het Spoorwegmuseum kunt!

29% korting kaartjes Spoorwegmuseum

Via Tripper bestel je nu snel en makkelijk kaartjes voor het Spoorwegmuseum met 29% korting. Je betaalt nu nog maar € 12,50 p.p. Tickets zijn geldig t/m 30 juni 2019.

Veiling Spoorwegmuseum

Momenteel kun je, via Ticketveiling, meebieden op tickets voor het Spoorwegmuseum. Met een beetje geluk loopt je korting flink op. Succes!

Spoorwegmuseum Groupon

Kijk eens op de site van Groupon. Erg goede website met vaak mooie dagdeals en regelmatig aanbiedingen voor een bezoek aan diverse musea, zoals het Spoorwegmuseum. Ook Actievandedag is de moeite waard om te checken! 

Krant aanbieding Spoorwegmuseum

Via het AD kun je zo nu en dan een mooie aanbieding boeken voor het Spoorwegmuseum. Je hoeft hiervoor niet de krant zelf te kopen. Je kunt de aanbieding Spoorwegmuseum gewoon online boeken via ADWebwinkel.nl. De Telegraaf heeft eenzelfde soort webwinkel waar je aanbiedingen kunt scoren. 

Spoorwegmuseum korting Jumbo en Albert Heijn

Korting voor het Spoorwegmuseum is vaak ook te verkrijgen via dagjes uit acties van supermarkten als Jumbo en Albert Heijn. Vaak in de lente dan starten deze leuke spaaracties weer. Heerlijk met voordeel genieten van je favoriete dagje uit!

ANWB korting Spoorwegmuseum

Via de webwinkel van de ANWB (niet in de winkel zelf!) kun je als ANWB lid korting krijgen voor een bezoek aan het Spoorwegmuseum. Je krijgt dan 20% korting op de reguliere kassaprijs. Houd bij het boeken je ANWB lidnummer bij de hand, anders is het verzilveren van de korting niet mogelijk namelijk.

Spoorwegmuseum Kruidvat korting

Kruidvat heeft regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen voor dagjes uit naar musea, dierentuinen en pretparken. Vaak zijn deze aanbiedingen in de lente of de zomer, omdat dit de echte tijd is voor dagjes uit. Bekijk de site van Kruidvat om de actuele kortingen te checken.

20% korting Spoorwegmuseum met Nationale Postcode Loterij

Ben je lid van de Postcode Loterij? Ja, kijk dan eens in de Voordeelagenda die je hebt toegestuurd gekregen. Hierin zit een kortingsbon voor 20% korting op het Spoorwegmuseum voor maximaal 4 personen. Ben je nog geen lid van de Postcode Loterij, mar wil je dit wel worden? Schrijf je dan in voor € 12,75 per maand per lot speel je al mee met de Nationale Postcode Loterij en maak je kans op fantastische (geld)prijzen. Bovendien steun je ook nog eens goede doelen en ontvang je die leuke Voordeelagenda boordevol met kortingsbonnen voor dagjes uit in Nederland met korting!

Spoorwegmuseum

Een dagje Spoorwegmuseum is een superleuke belevenis voor het hele gezin. Je kunt hier niet alleen allerlei treinen zien, maar er is van alles te doen en te beleven. In de verschillende werelden van het Spoorwegmuseum word je meegenomen door 175 jaar spoorwegen in Nederland. Zo ga je in 'De Grote Ontdekking' terug in de tijd en beland je in een oude kolenmijn.

Het museum heeft ook een theater waarin je wordt meegenomen naar een wereld van dromen en sprookjesachtige bestemmingen. Bij de 'Stalen Monsters' maak je een spannende rit langs levensgrote locomotieven en in 'De Werkplaats' kun je oude rijtuigen en loco's bewonderen. Buiten kunnen de kinderen lekker ravotten in de speeltuin en meerijden in het kindertreintje. 

Entreeprijs Spoorwegmuseum

Kinderen t/m 3 jaar: GRATIS (behalve bij Chuggington en Thomas de Trein evenementen, hierbij is vanaf 1 jaar een peuterticket nodig)
Vanaf 4 jaar: € 17,50 

Parkeren Spoorwegmuseum

Bij het Spoorwegmuseum kun je makkelijk parkeren op een parkeerplaats met zo'n 200 plaatsen. Ook zijn er 4 invaliden parkeerplaatsen. Per museumbezoek kost parkeren € 9,50. 

Rolstoelvriendelijkheid Spoorwegmuseum 

Het grootste gedeelte van het Spoorwegmuseum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, m.u.v. "Stalen Monsters". Dit is niet geschikt voor rolstoelgebruikers i.v.m. veiligheid. Verder zijn de volgende faciliteiten voor invaliden aanwezig: een invalidenlift, een invalidentoilet en 4 invalidenparkeerplaatsen. Een hulphond is ook toegestaan. Heb je geen rolstoel, maar heb je deze wel nodig bij een bezoek aan het museum, dan kun je een rolstoel ter plaatsen huren. Neem hiervoor contact op met de afdeling Reserveringen van het Spoorwegmuseum via 030- 230 62 83.

Adres Spoorwegmuseum

Spoorwegmuseum
Maliebaanstation
3581 XW Utrecht

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit