Deltapark Neeltje Jans kortingen en aanbiedingen

Aanbieding Deltapark Neeltje Jans

Kijk eens op de sites van ActievandedagGroupon of Tripper. Erg goede websites met vaak mooi dagdeals en vaak aanbiedingen voor een dagje Deltapark Neeltje Jans. 

Veiling Deltapark Neeltje Jans

Regelmatig kun je via de veiling meebieden op een dagje Deltapark Neeltje Jans. Meebieden kan via Ticketveiling en Vakantieveilingen. Kijk snel of jouw dierentuin veiling online staat en ga met korting naar Deltapark Neeltje Jans.

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is een themapark dat je in de Vrouwenpolder vindt. Het park staat geheel in het teken van de deltawerken en leert je op een leuke en toegankelijke manier meer over de deltawerken die we in Nederland gebruiken. Dit lijkt misschien een beetje saai, maar in het park zijn veel dingen te zien en te doen die vooral leuk zijn voor de kinderen.

Leerzaam park over de deltawerken

De deltawerken spelen een belangrijke rol in Nederland en in Deltapark Neeltje Jans leer je meer over deze werken. Zo leer je niet alleen waarom de deltawerken bestaan en wat de deltawerken doen, maar ook wat er gebeurt als de deltawerken er niet zouden zijn.

Activiteiten in Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans heeft een educatief karakter, maar je kunt er ook allerlei leuke dingen doen. Ten eerste wonen er veel dieren op het terrein van in Deltapark Neeltje Jans, zoals zeehonden en vissen. De zeehonden kun je bewonderen in de zeehondenshow van het park, terwijl je de prachtige vissen kunt zien in het aquarium van Deltapark Neeltje Jans. Onder professionele begeleiding is het zelfs mogelijk om met haaien te zwemmen.

De Delta Experience

De Delta Experience is een nieuw onderdeel van Deltapark Neeltje Jans, die voornamelijk ingaat op de geschiedenis van deltawerken. Zo staat de Delta Experience helemaal in het teken tegen de historische strijd tegen water in Nederland en de rol van deltawerken in deze langdurige strijd. Je ziet wat er vroeger gebeurde zonder de deltawerken, maar ook hoe men uiteindelijk besloot om deltawerken aan te leggen en de strijd tegen het water op deze manier officieel te beëindigen.

Entreeprijzen Deltapark Neetje Jans

Tickets voor mensen van 12 tot en met 64 jaar: 22,50 euro per persoon
Tickets voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar: 17 euro per persoon
Tickets voor 65-plussers: 20,50 euro per persoon
Tickets voor kinderen van 2 en 3 jaar: 8 euro per persoon
Tickets voor kinderen van 0 tot 2 jaar: gratis

Adres Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans
Faelweg 5
4354 RB in Vrouwenpolder


 

Korting Dagje Uit