Skidome Terneuzen kortingen en aanbiedingen

€ 5 korting op Skidome Terneuzen

Via Dagtickets.nl krijg je € 5 korting op diverse soorten passen (2- uurs, 4- uurs, dagpas). De maximale korting via dagtickets.nl is 20%. 

Skidome Terneuzen

Skidome Terneuzen is een indoor skibaan met verschillende soorten skipistes. De skibaan is het gehele jaar geopend, al zijn de openingstijden van de indoor skibaan wel afhankelijk van het seizoen waarin je naar Skidome Terneuzen gaat. Wil je een keer skiën in de zomer of wil je je mentaal voorbereiden op de wintersportvakantie die steeds dichter in de buurt komt, dan ga je naar Skidome Terneuzen.

Algemene informatie over Skidome Terneuzen

Skidome Terneuzen is een grote indoor skibaan die door de aanwezigheid van verschillende skipistes geschikt is voor verschillende doelgroepen. Zo is de skibaan leuk om te bezoeken voor beginnende wintersporters, maar ook voor ervaren of zelfs voor professionele skiërs of snowboarders. De beginnershelling en blauwe piste zijn bijvoorbeeld geschikt voor beginnende wintersporters, terwijl de rode piste meer geschikt is voor de ervaren of professionele skiër of snowboarder.

Voor snowboarders en skiërs die van stunten houden, is er een speciaal gedeelte geopend in Skidome Terneuzen. Zo is er een Funpark voor skiërs, maar ook voor snowboarders op het terrein van Skidome Terneuzen. In het Funpark hebben de skiërs en snowboarders alle ruimte om lekker te stunten met hun ski’s of snowboard, maar ook om van verschillende kleine en grote hellingen af te gaan.

De faciliteiten van Skidome Terneuzen

Skidome Terneuzen heeft niet alleen diverse sneeuwpistes en een Funpark voor snowboarders, maar biedt ook andere faciliteiten. Er zijn twee sneeuw skipistes, een beginnershelling voor beginners, een 220 meter piste, een Funpark voor skiërs, een Funpark voor snowboarders, een fitnesscentrum, diverse horecagelegenheden, een wintersportwinkel en een plek waar je skimateriaal en kleding kunt huren. Ook is er de mogelijkheid om te sleeën en tuben in de sneeuw, zodat mensen die minder van wintersporten houden zich ook prima kunnen vermaken in Skidome Terneuzen. Ook handig om te weten: bij Skidome Terneuzen kun je gratis parkeren, want er is een gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Entreeprijzen Skidome Terneuzen

1 uur pas voor kinderen vanaf 13 jaar: 21,50 euro in de piektijden en 19,50 euro in de daltijden.
2 uur pas voor kinderen vanaf 13 jaar: 29,50 euro in de piektijden en 27,50 euro in de daltijden.
4 uur pas voor kinderen vanaf 13 jaar: 39,50 euro in de piektijden en 37,50 euro in de daltijden.
Dagpas voor kinderen vanaf 13 jaar: 42,50 euro in de piektijden en 39,50 euro in de daltijden.
Avondpas voor kinderen vanaf 13 jaar (vanaf 17 uur): 32,50 euro.

1 uur pas voor kinderen tot en met 12 jaar en senioren: 19,50 euro in de piektijden en 17,50 euro in de daltijden.
2 uur pas voor kinderen tot en met 12 jaar en senioren: 27,50 euro in de piektijden en 25,50 euro in de daltijden.
4 uur pas voor kinderen tot en met 12 jaar en senioren: 37,50 euro in de piektijden en 35,50 euro in de daltijden.
Dagpas voor kinderen tot en met 12 jaar en senioren: 39,50 euro in de piektijden en 37,50 euro in de daltijden.
Avondpas voor kinderen tot en met 12 jaar en senioren (vanaf 17:00 uur): 30,50 euro.

Wat de piek- en daltijden van Skidome Terneuzen precies zijn, zie je op de website van de skipiste. De piek- en daltijden verschillen per seizoen en daarom wordt aangeraden om de tijden even te controleren voor je naar Skidome Terneuzen gaat, zodat je precies weet wat je voor jouw entreeticket van de overdekte skipiste moet betalen.

Adres Skidome Terneuzen

Skidome Terneuzen 
Zeelandlaan 3
4538 CA Terneuzen

  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit