De Uithof kortingen en aanbiedingen

De Uithof skien of snowboarden 55% korting

Wil je skien of snowboarden in de Uithof? Je krijgt hier 55% korting voor een entreeticket gedurende 2 uur. Je betaalt nunog maar € 11,25 p.p. Voucher is tot 4 maanden na aankoop geldig.

De Uithof karten 50% korting

Wil je liever karten? Dat kan bij De Uithof. Je betaalt, via Tripper, voor 2 heats karten maar € 13,25 p.p. Dat is 50% korting. Voucher is tot 4 maanden na aankoop geldig. 

Veiling De Uithof Den Haag

Je kunt momenteel meebieden via Ticketveiling voor een goedkoop dagje De Uithof. Nu in de veiling:

Aanbieding De Uithof 

Kijk eens op de sites van Actievandedag of Groupon. Erg goede websites met vaak mooi dagdeals en vaak aanbiedingen voor een dagje De Uithof in Den Haag. 

De Uithof

Bij De Uithof in Den Haag kun je werkelijk van alles doen. Ga karten of klimmen met je vrienden, snowboarden en skiën met het hele gezin of een dagje uit met je collega’s. Geniet van alle mogelijkheden bij de Uithof: spelen op het ijs en in de sneeuw, racen op de kartbaan, de klimmuur beklimmen of speel samen spellen in het sport en spel paleis zoals lasergamen, sumoworstelen, bungee soccer of airsoft. Kies voor een dagkaart, ga een uurtje skiën of kies uit de vele arrangementen voor een volledig dagje uit.

Wat kun je allemaal doen in de Uithof?

Skiën
De sneeuwbaan is dagelijks, behalve op maandag, geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur (zondag tot 18.00 uur). Een dagkaart kost € 19,50 voor volwassenen en € 14,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kunt ook 1, 2 of 4 uur tickets kopen en ski’s, skischoenen en ander materiaal huren.

Karten
De kartbaan is gesloten op maandag en de rest van de week geopend vanaf 12.00 uur (zaterdag en zondag), 13.00 uur (op woensdag) en op dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur. De kartbaan sluit om 22.00 uur en op zondag om 18.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor zogenaamde heats: 12 minuten karten voor volwassenen (€ 14,50) of 7 minuten voor kinderen (€ 8,00). Wil je meer heats rijden dan krijg je korting of kies voor een 10-ritten kaart.

Games
Het sport en spel paleis waar je spannende games kunt spelen is geopend op woensdag, zaterdag en zondag. Speel met minimaal 8 personen bungee soccer: voetballen in een lifejacket terwijl je aan het plafond bungelt. Kosten: € 9,50 per persoon voor een half uur. De Uithof beschikt over een van de grootste lasergame arena’s van Nederland waar zowel kinderen als volwassen ultieme spanning en sensatie beleven. Kosten: € 9,50 per persoon voor 1 x gamen of € 15,00 voor 2 x gamen. Elke extra ronde kost € 7,50 per persoon.

Kinderfeestje De Uithof

Wil je een kinderfeestje organiseren in De Uithof? Voor de kinderen staat dit iig garant voor lachende gezichten :). Een kinderfeestje is over het algemeent best prijzig. Om dit goedkoper te maken zou je mee kunnen bieden op een van bovenstaande veilingen. De kans is groot dat je dan met flinke korting een kinderfeest kunt organiseren, omdat je niet de volle mep betaalt. Veel succes! 

Entreeprijs De Uithof

De entreeprijs voor De Uithof hangt af van wat je gaat doen, een uurtje skiën, een of meer heats rijden op de kartbaan of kies je voor een volledig arrangement? Kijk op de website van De Uithof voor alle informatie over de toegangsprijzen.

Adres De Uithof

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
De Uithof is zowel per auto als per openbaar vervoer prima te bereiken: direct aan de rand van Den Haag aan de uitvalsweg A4 en de Randstadrail stopt voor de deur.

  Ticketveiling Check je Voordeel
  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit