Diergaarde Blijdorp kortingen en aanbiedingen

Veiling Diergaarde Blijdorp

Je kunt momenteel heelas niet meer meebieden op toegang tot Diergaarde Blijdorp via de veiling. Mocht de veiling weer online gaan dan laten we dat weten!

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een van de oudste dierentuinen van Nederland, maar intussen uiteraard wel regelmatig opgeknapt en uitgebreid. Je kunt je in dit mooie dierenpark met gemak een dagje heerlijk vermaken. Er zijn zoveel dieren te zien. Zo zijn er o.a. de volgende diersoorten te vinden: diverse haaien, piranha's, pinguins, leguanen, ijberen, poolvossen, wasberen, bizons, wolven, giraffen, apen, rendieren, leeuwen, panda's, otters, kraanvogels, pelikanen, uilen, kamelen, olifanten en neushoorns. Ook is er een prachtig vlinderparadijs waar je mooie vlinders van heel dichtbij kunt bewonderen.

Daarnaast zijn er diverse activiteiten in Diergaarde Blijdorp, zoals het (dagelijks) voederen van de dieren (zeeleeuwen, pinguins, koeneusroggen, pelikanen, haaien). Maar ook kun je een kijkje nemen bij het opprikken van de vlinderpoppen en het onder de douche gaan van de olifanten.  

Entreeprijs Diergaarde Blijdorp

Kinderen 3 t/m 12 jaar: 16,50 euro
Vanaf 13 jaar: 21 euro

Parkeren: 8 euro

  Zoweg.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit