Duinrell kortingen en aanbiedingen

39% KORTING entree Duinrell

Via Tripper.nl krijg je nu tijdelijk 39% KORTING op een dagje Duinrell, eventueel in combinatie met een bezoek aan het Tikibad. Je betaalt nu maar € 14,95 p.p. De voucher is geldig van 30 maart t/m 27 oktober 2019.

40-70% korting op Attractiepark Duinrell

Meebieden via de veiling is niet alleen leuk, maar het levert je vaak ook nog eens hoge kortingen op. Momenteel kun je, via Vakantieveilingen, meebieden op de volgende veiling voor Duinrell:

Korting online tickets Duinrell

Via Dagtickets.nl zijn er vaak ook goede aanbiedingen te bemachtigen, ook in combinatie met entree voor het Tikibad.

Attractiepark Duinrell

Het mooie van Duinrell is dat je er het hele jaar door plezier kunt beleven! Duinrell bestaat namelijk uit Attractiepark Duinrell (open in lente, zomer en deel herfst) en het Tikibad (hele jaar door geopend). Ideaal is ook dat er een vakantiepark bij zit. Je kunt dus dichtbij overnachten en overdag gebruik maken van de attracties.

Attractiepark Duinrell heeft diverse leuke spetterende attracties, zoals de Splash en de Waterpsin, maar ook een leuke achtbaan (Falcon) en de familieachtbaan Dragonfly. Voor de mindere dagen is er tevens een indoorspeeltuin.

Midden op het attractiepark Duinrell ligt het tropische Tikibad. Het is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. Wil je zowel naar het Tikibad als naar het attractiepark, dan zul je een combiticket moeten kopen.

Entreeprijs Duinrell

Kinderen t/m 3 jaar: GRATIS
Entree vanaf 4 jaar: 20 euro (tussen 6 juli en 1 sept toeslag 1 euro)
Hond (aangelijnd): 6 euro
Parkeren: 6,50 euro 

Toeslag 2 uur Tikibad: 3,50 euro
Toeslag 3 uur Tikibad: 4,50 euro
Toeslag 4 uur Tikibad: 5,50 euro 

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit