Euromast kortingen en aanbiedingen

Aanbieding entree Euromast

Via Groupon kun je tijdelijk een mooie aanbieding scoren voor een entree Euromast. Je betaalt nu slechts € 23,99 voor 2 personen incl. koffie/thee met gebak! 

40-70% korting Euromast Rotterdam

Via Ticketveiling kun je momenteel meebieden op een bijzonder bezoek aan de Rotterdamse Euromast. Nu in de veiling:

Kortingsbon Euromast: 20% korting

Met de kortingsbon in de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij ontvang je maar liefst 20% korting op de normale entreeprijs voor de Euromast voor maximaal 4 personen. Ben je nog geen lid van de Postcode Loterij? Meld je dan aan en ontvang ook een Voordeelagenda boordevol met kortingen voor dagjes uit in Nederland.

Euromast Rotterdam

De Euromast kan met recht de mooiste plek van Rotterdam genoemd worden! Je kijkt op grote hoogte uit over de havenstad Rotterdam. De Euromast is momenteel, met 185 meter, de hoogste toren van Nederland. Op de 1e verdieping zit een brasserie ( 92 meter) waar je heerlijk kunt eten en op de 2e verdieping (op ca. 100 meter hoogte) bevinden zich uitkijkplatforms en 2 exclusieve suites waar je kunt overnachten. In de Heaven Suite bevindt zich aan de zuidzijde van de Euromast en vanuit deze suite kijk je uit over de haven van Rotteram. De Stars suite is iets kleiner en is geleden aan de Noordzijde van de EUromast. Vanuit hier kijk je uit over de skline van Rotterdam.

Met de kinderen naar de Euromast

Als je met de kids een bezoek wilt brengen aan de Euromast dan kun je het beste de Euromast bezoeken op zondagen, feestdagen en in de vakanties. Er worden dan speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd door Mees & Makkie, de 2 mascottes van de Euromast.  

Kinderfeestje Euromast

Al eens gedacht aan een kinderfeestje op de Euromast? Een bijzondere en spannende belevenis voor elk kind. De kosten zijn € 15,50 per kind. Wil je het kinderfeestje goedkoper? Dat kan. Kijk eens bij bovenstaande aanbiedingen voor de Euromast en misschien kun je hier nog korting scoren voor je kinderfeestje.

Entree Euromast

Volwassenen: € 9,50
65+: € 8,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 6,10 

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit