Keukenhof kortingen en aanbiedingen

Aanbiedingen en korting Keukenhof

Voor kortingsacties en aanbiedingen voor Keukenhof kijk je op:

Keukenhof

De Keukenhof is een groot bloemenpark dat ten noordwesten van Lisse in de provincie Zuid-Holland ligt. Het is niet zomaar een bloemenpark, maar een park met miljoenen bloemen dat jaarlijks een miljoen bezoekers uit zowel het binnen- als het buitenland trekt. Zo gaan er niet alleen veel Nederlanders naar de Keukenhof, maar wordt het park jaarlijks ook door vele buitenlandse toeristen bezocht.

De bloemen in de Keukenhof

De Keukenhof is maar liefst 32 hectare groot. Op het grote terrein van het park vind je meer dan 7 miljoen bloemen, waaronder krokussen, narcissen, hyacinten, lelies, tulpen en andere kleurrijke bolgewassen. Het park is onderverdeeld in diverse paviljoenen, waaronder het Oranje Nassau Paviljoen, het Willem Alexander Paviljoen, het Beatrix Paviljoen, het Juliana Paviljoen en het Wilhelmina Paviljoen. Ook zijn er diverse tentoonstellingen te zien op het terrein van de Keukenhof en worden er rondleidingen georganiseerd. Wil je het gehele terrein zien, dan ga je met een van de rondleidingen mee. In dit geval zie je namelijk alle kleurrijke bloemen op het terrein en ga je langs alle paviljoenen.

Ook is er een fluisterboot op het terrein van de Keukenhof. In deze boot kun je een rustgevende tocht maken, waarbij je langs de vele prachtige bloemen op het terrein vaart. Het is een romantisch tochtje, aangezien je de hele tijd tussen de kleurrijke en heerlijk geurende bloemen aan het varen bent.

De Keukenhof is niet het gehele jaar door geopend en dit heeft simpelweg te maken met het feit dat de bloemen niet het gehele jaar door op het terrein kunnen staan. Doorgaans gaat het terrein open aan het einde van de maand maart en sluit de Keukenhof weer aan het einde van mei. Hierna zijn de bloemen namelijk weer uitgebloeid en moet de Keukenhof weer goed onderhouden worden voor de opening van het jaar erop.

Entreeprijzen Keukenhof

Kinderen van 0 tot en met 3 jaar oud: gratis.
Kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud: 8 euro.
Kinderen vanaf 12 jaar oud: 16 euro.
Volwassenen: 12 euro.
Groepen vanaf 20 personen: 13,50 euro per persoon.

Adres Keukenhof

Keukenhof
Stationsweg 166
2161 AM Lisse


 

Korting Dagje Uit