Louwman Museum kortingen en aanbiedingen

40-70% korting Louwman Museum 

Je krijgt nu flinke korting op een bezoek aan het Louwman Museum in Den Haag als je meebiedt op de veiling. Jij bepaalt zelf hoeveel je betaald en de kans is groot dat je met hoge korting naar het Louwman Museum gaat. Nu in de veiling:

Louwman Museum

In het Louwman Museum worden historische auto’s, koetsen en motorfietsen tentoongesteld. Het museum vind je in Den Haag, waar het museum eerder als Nationaal Automobiel Museum werd opgericht. Het museum stond bij de oprichting in 1969 nog in Leidschendam en verhuisde daarna naar Raamsdonksveer. Pas vanaf 2010 is het museum in Den Haag gevestigd.

Louman Museum: Brede collectie met voertuigen

Het Louwman Museum beschikt over een zeer brede collectie aan voertuigen. Naar eigen zeggen heeft het museum meer dan 250 antieke en klassieke automobielen in haar bezit, die in verschillende zalen tentoongesteld worden. Volgens kenners op het gebied van klassieke automobielen is de collectie van het Louwman Museum een van de mooiste collecties ter wereld.

Rondleiding Louwman Museum

Wanneer je weg bent van klassieke automobielen mag een rondleiding door het museum niet ontbreken. Je kunt een persoonlijke rondleiding aanvragen, of samen met anderen een rondleiding volgen. Deze rondleidingen dien je vooraf aan te vragen en worden in verschillende talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans) aangeboden.

Combineer een Louwman Museum met een etentje

Ben je na het bekijken van de collectie van het Louwman Museum toe aan wat lekkers? Combineer je bezoek aan het museum dan met een etentje in het restaurant bij het Louwman Museum. In het restaurant kun je terecht voor een heerlijke lunch. Buiten de openingstijden van het museum is het restaurant gesloten.

Entreeprijzen Louwman Museum

Gratis voor bezoekers met een Museumkaart
Gratis voor kinderen t/m 4 jaar
5,00 euro voor kinderen van 5 t/m 12 jaar
7,00 euro voor kinderen van 13 t/m 18 jaar
14,00 euro voor volwassenen

Adres Louwman Museum

Louwman Museum
Leidsestraatweg 57
2594 BB Den Haag


 

Korting Dagje Uit