Omniversum kortingen en aanbiedingen

Veiling Omniversum

Meebieden via de veiling is niet alleen leuk en spannend, het levert je doorgaans ook nog eens een flinke korting op. Je kunt momenteel meebieden op de Omniversum veiling bij Ticketveiling. Grote kans dat jij met korting naar het Omniversum gaat. Nu in de veiling:

Omniversum

Omniversum is de naam van een filmtheater dat in niets vergeleken kan worden met een gewone bioscoop. Vind je dat je in een standaard bioscoop al een groot scherm hebt, dan raden wij je aan eens een kijkje te nemen in het Omniversum. Het Omniversum is namelijk een zogeheten grootbeeld filmtheater, waar het scherm als een halve bol om het publiek heen zit.

Omniversum: Complete beleving

Omdat het scherm in het Omniversum voor een deel om het publiek heen zit, is de beleving veel groter dan bij een plat scherm. Daar komt nog bij dat het grootbeeld theater uitgerust is met een geavanceerd geluidssysteem, waardoor je bepaalde tonen echt als trillingen kunt voelen. Zelfs de saaiste films worden een echte beleving op het scherm van het Omniversum, wat het bezoeken van deze bioscoop echt tot een uniek uitje maakt.

Unieke films Omniversum

In het Omniversum worden diverse unieke films getoond. Dit zijn geen films die je in andere bioscopen ook kunt zien, maar voornamelijk informatieve films met prachtige beelden. Denk hierbij aan natuurfilms, maar ook aan films over de Tweede Wereldoorlog en het menselijk lichaam. Het filmprogramma van het grootbeeld theater verandert regelmatig, dus houd de website goed in de gaten voor de actuele agenda met films.

Je kunt echt een uitje maken van het bezoeken van het Omniversum. Zo biedt het theater ook de mogelijkheid aan om twee films op een dag te kijken, waarbij je korting krijgt op de tweede film. Ben je na de eerste film nog lang niet klaar met dit bijzondere theater, dan kijk je gewoon nog een film.

Entreeprijzen Omniversum

Volwassenen: 10,75 euro
Kinderen van 4 tot en met 11 jaar: 8,75 euro
Tweede voorstelling op dezelfde dag: 5,50 euro
CJP-pashouders: 8,75 euro

Adres Omniversum

Omniversum
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag


 

Korting Dagje Uit