Tikibad kortingen en aanbiedingen

40-70% korting Tikibad

Via Ticketveiling kun je momenteel meebieden op deiverse veilingen voor een dagje Tikibad. Grote kans dat je met een hoge korting naar Tikibad gaat. Nu in de veiling:

Tikibad

Het Tikibad is het tropische zwemparadijs dat bij attractiepark Duinrell hoort. Het is een overdekt zwemparadijs dat niet alleen meerdere zwembaden huist, maar ook verschillende spannende glijbanen heeft. Het Tikibad is zelfs het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux en dit maakt het zeker de moeite waard om het zwembad in Zuid-Holland eens te bezoeken.

De zwembaden van het Tikibad

De meeste tropische zwemparadijzen hebben meerdere grote zwembaden, maar bij het TIkibad is dit niet het geval. Uiteraard heeft het zwemparadijs wel enkele zwembaden waar je een beetje rustig rond kunt dobberen, maar het grootste deel van het park staat in het teken van de waterattracties van het Tikibad. Wil je echt een middagje zwemmen, dan is het TIkibad wellicht niet de meest geschikte locatie om dit te doen. Willen de kids lekker de hele dag van de glijbaan af roetsjen, dan is het Tikibad wel de ideale bestemming voor een dagje uit.

Wel heeft het Tikibad een groot buitenzwembad om lekker af te koelen in de zomer en een peuterbadje voor de jongste bezoekers van het tropische zwemparadijs. Ook heeft het zwembad enkele rustige glijbanen, waar je wel lekker in kunt dobberen als je niet zo van harde glijbanen houdt.

De glijbanen van het Tikibad

Het Tikibad heeft maar liefst 1 kilometer aan waterglijbanen. In totaal zijn er elf verschillende glijbanen op het terrein van het Tikibad te vinden, waaronder de rustige Lazy River en de heftige Tyfoon. Ga je in de Lazy River, dan krijg je een grote rubberen band. In deze rubberen band neem je plaats om lekker door de glijbaan heen te dobberen, waarbij je je niet druk hoeft te maken dat je plotseling heel hard zal gaan of een hoge helling krijgt. Het is een rustige glijbaan, die ook geschikt is voor de jongere bezoekers van het park.

De Tyfoon daarentegen is een hele andere soort glijbaan. In deze glijbaan ga je ongelofelijk snel naar beneden in een doorzichtige buis, waarbij je door de G-krachten alle kanten op geschud wordt. Zeker geen glijbaan voor iedereen, maar wel voor de echte thrill-seekers!

Entreeprijzen Tikibad

  • Entreeticket kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: 20 euro voor vier uur toegang.
  • Entreeticket kinderen van 0 tot 2 jaar oud: gratis.

Je kunt je tickets online aanschaffen, maar je kunt dit ook aan de deur van het tropisch zwemparadijs doen. Bij het online aanschaffen van tickets heb je de keuze uit een ticket met datum en een ticket zonder datum.

Adres Tikibad

Tikibad 
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

  Ticketveiling Check je Voordeel
  Travelbird Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit