Safari Park Beekse Bergen kortingen en aanbiedingen

Aanbieding Safaripark Beekse Bergen

Wil je met korting naar Safaripark Beekse Bergen? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Safaripark Beekse Bergen te vinden.

40-70% korting Safaripark Beekse Bergen

Door mee te bieden op de veiling kan je korting flink oplopen, soms tot wel 70%. Je kunt momenteel meebieden op 2 leuke veilingen voor Safari Park Beekse Bergen:

Kinderfeestje Safaripark Beekse Bergen

Wil je een origineel kinderfeestje organiseren? Ga dan naar de Beekse Bergen! Een dagje Safaripark Beekse Bergen met een kinderfeestje staat garant voor lachende gezichtjes. Er zijn 7 mogelijkheden (varierend van € 10 tot € 25 per kind) voor kinderfeestjes bij de Beekse Bergen. Bekijk de mogelijkheden voor een Kinderfeestje Safaripark Beekse Bergen. Mocht je niet de volle mep willen betalen, dan is het vaak voordeliger om mee te bieden op de veiling.

Safari Park Beekse Bergen

Safari Park Beekse Bergen is het grootste wildlife park van Nederland. 1250 dieren leven hier in hun natuurlijke omgeving. Giraffen, roofvogels, leeuwen en zelfs de grootste olifant van Europe. Je kunt ze allemaal bewonderen en sommige zelfs van heel dichtbij bekijken. Je kunt hier echt op safari. Dit is mogelijk met de eigen auto, te voet, per bus en zelfs per boot. 

Bij het park zit ook Speelland Beekse Bergen. Je kunt een dagje Safari dan ook combineren met spelen in Speelland Beekse Bergen. Hiervoor kun je combitickets kopen.

Heb je na een dagje Safari en Speelland nog niet genoeg, dan kun je ook overnachten in het bijbehorende Libema Vakantiepark Beekse Bergen. Je kunt hier logeren in een jungalow of kamperen op de thema-camping. Net wat je wilt!

Entreeprijs Safari Park Beekse Bergen

Kinderen t/m 2 jaar: GRATIS
Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: 23,50 euro (zomer) en 15 euro (winter)
Combiticket voor Speelland Beekse Bergen: 2,50 euro extra 

Parkeren: 8 euro 

Bestel hier je tickets>>

Speelland Beekse Bergen

Naast het Safaripark Beekse Bergen ligt Speelland Beekse Bergen. Het is leuk en voordelig om een dagje Safaripark te combineren met Speelland. Ga naar Korting Speelland Beekse Bergen voor kortingen en aanbiedingen.

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit