Speelland Beekse Bergen kortingen en aanbiedingen

Aanbieding Speelland Beekse Bergen

Wil je met korting naar Speelland Beekse Bergen? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Speelland Beekse Bergen te vinden.

Veiling Speelland Beekse Bergen

Wil je met korting naar Speelland Beekse Bergen? Bied dan eens mee via Vakantieveilingen. Grote kans dat je met flinke korting naar Speelland Beekse Bergen gaat. Kortingen via de veiling lopen namelijk vaak op tot wel 40-70%. Nu in de veiling:

Korting Kinderfeestje Speelland Beekse Bergen

Wil je een origineel kinderfeestje organiseren? Ga dan naar de Beekse Bergen! Een dagje Speelland Beekse Bergen met een kinderfeestje staat garant voor lachende gezichtjes. Er zijn diverse kinderfeestjes te boeken varierend van € 7 tot € 11 per kind. Dit is al dan niet incl. eten en sowieso altijd een verrassing voor de jarige. Wil je goedkoper een kinderfeestje bij Speelland Beekse Bergen? Dan kun je het beste meebieden op bovenstaande veiling. De kans is dan groot dat je minder betaalt. Als je vervolgens zelf je eten en drinken meeneemt (dat mag!!!) ben je iig een stukje goedkoper uit en de kinderen hebben net zoveel plezier! 

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen ligt naast het Safaripark Beekse Bergen in het Noord-Brabanste Hilvarenbeek (bij Tilburg). Speelland Beekse Bergen staat garant voor een superleuk dagje spelen voor zowel kleine kinderen als wat oudere kinderen. Speelland Beekse Bergen is bij uitstek geschikt als het lekker weer is. Je kunt er zwemmen in een meer en er zijn veel wateractiviteiten mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld in trapbootjes of gelanceerd worden met een bootje in het water. Ook zijn er een aantal hele leuke glijbanen. Een attractie die goed in de smaak valt is de waverider en de botsbootjes daar tegenover. Volop waterpret bij deze 2 attracties! Mocht het niet zo lekker weer zijn dan kun je je bij Speelland Beekse Bergen ook prima vermaken. Er zijn heelveel trampolines, een air trampolin, een minigolfbaan, heel veel schommels, bigwheels, safaritrikes en een speeltuin. Tot slot is er ook de mogelijkheid om een rondvaart te maken met het piratenschip vanuit avontureneiland. WIl je een hapje eten? Ook dat is mogelijk bij Speelland Beekse Bergen. Er is keuze uit snacks, frites en diverse broodjes. Wat nog goed is om te weten is dat alle attracties bij de prijs zijn inbegrepen! Je hoeft dus nergens extra voor te betalen!

Speelland Beekse Bergen en Safaripark Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen ligt naast het Safaripark Beekse Bergen. Het is leuk en voordeliger om Speelland te combineren met het Safaripark Beekse Bergen. Ga naar: korting Safaripark Beekse Bergen.

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit